Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Na Danjuma en Mechele mag ook derde Club-speler hopen op debuut bij nationale ploeg

Blije Club-fans (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge stuurt deze week weer zijn zonen uit, want maar liefst elf spelers uit de A-kern werden geselecteerd voor hun nationale ploeg. Een aantal spelers mag daarbij hopen op hun eerste cap. Brandon Mechele en Arnaut Danjuma bijvoorbeeld, maar nu mag nog een derde speler dromen.

Bij Kroatië raakte immers bekend dat Lovre Kalinic moet afhaken. De doelman van AA Gent blesseerde zich afgelopen weekend in de wedstrijd tegen KRC Genk en raakt niet tijdig fit. Daardoor stijgen de kansen op een eerste cap voor Karlo Letica gevoelig.

De 21-jarige keeper moet nu met Dominik Livakovic (Dinamo Zagreb) uitmaken wie onder de lat mag staan in de komende interlands. Kroatië neemt het in de Nations League op tegen Engeland en speelt daarna nog vriendschappelijk tegen Jordanië.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws