Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mulder niet overtuigd van Club-speler: “Geen internationale klasse”

Jan Mulder (analist)

Jan Mulder staat erom bekend altijd een uitgesproken mening te hebben. De verdedigers van de Rode Duivels beginnen op leeftijd te komen en nieuwelingen zoals Brandon Mechele staan te wachten om over te nemen.

In een gesprek met Het Nieuwsblad vergelijkt Mulder België met Nederland. Wíj hebben Matthijs de Ligt, Virgil van Dijk, Stefan de Vrij: heel goeie, jonge spelers die allemaal bij topclubs spelen. En jullie: Vincent Kompany, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen. Die worden allemaal een dagje ouder, hé? Wie zou hen kunnen opvolgen?”

Mechele is één van de nieuwe gezichten bij de Rode Duivels, maar Mulder is niet overtuigd. “Dedryck Boyata en Jason Denayer zijn niet van dat niveau. En Brandon Mechele is een goeie voorstopper, maar geen internationale klasse. Je hebt ook een brein nodig achterin”, aldus de Nederlandse analist.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws