Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Monaco kampt voor match tegen Club met ongelofelijk keepersprobleem

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Woensdagavond gaat Club Brugge op zoek naar zijn eerste punten van deze Champions Leaguecampagne. Tegen AS Monaco wil blauw-zwart zich laten zien en, als het even kan, de volle buit pakken. Monaco is alvast niet vrij van zorgen…

De club uit het prinsdom kampt momenteel met een onwaarschijnlijk keepersprobleem. Eerste doelman Danijel Subasic is geblesseerd en ook reservedoelman Diego Benaglio is out. Tot overmaat van ramp is derde doelman Seydou Sy niet ingeschreven voor de Champions League.

Dat maakt dat vierde doelman Loïc Badiashile (20) woensdag moet keepen tegen Club Brugge. Mogelijk een voordeel voor Club, want de jongeman speelde nog maar twee wedstrijden voor het eerste van Monaco.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws