Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mechele reageert op eerste selectie voor de Rode Duivels

Brandon Mechele op training bij Club Brugge

De spelers van Club Brugge hebben een tweetal weken om de nederlaag tegen Standard door te spoelen, want er komt een interlandbreak aan. Voor Brandon Mechele zal daarin geen rust op het programma staan, want hij moet zich voor het eerst melden bij de Rode Duivels.

De selectie van de verdediger was toch enigszins verrassend. Niet in het minst voor Mechele zelf. “Compleet onverwacht, want ik had nog niet zo veel gespeeld dit seizoen”, verklaart hij in Het Laatste Nieuws.

De Rode Duivels spelen een interland in het kader van de Nations League tegen Zwitserland en vriendschappelijk tegen Nederland. “Ik hoop op speelminuten, maar ook op training kan ik er heel veel leren. Ook Kabasele en Denayer zijn er deze keer bij, dus we zullen zien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws