Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mechele komt met geweldig nieuws over zijn toekomst bij Club Brugge

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

Het was vandaag een grote dag voor Brandon Mechele, want hij stond voor het eerst op het trainingsveld met de Rode Duivels. Nog daarvoor stond hij ook voor het eerst de pers te woord als international en daarbij had hij onder meer geweldig nieuws voor de fans van Club Brugge.

Terwijl velen al zouden beginnen dromen van een transfer, zweert Mechele immers nog wat meer trouw aan Club. “Ik ben heel tevreden in Brugge. Zolang ik daar speel, denk ik niet aan een vertrek”, tekende Het Laatste Nieuws immers bij hem op.

“Ik voel er veel vertrouwen. Onder meer van Ivan Leko – het is ook dankzij hem dat ik hier zit. Samen hebben we een mooi parcours afgelegd. Dat hoop ik nog verder uit te breiden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws