Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mats Rits bekent: “Ik ben niet gedegouteerd, wél geschrokken”

Club Brugge haalde Mats Rits afgelopen zomer weg bij KV Mechelen. De middenvelder speelde zich vrijwel onmiddellijk in de ploeg én in de harten van het Brugse publiek. Recent kwam Rits in opspraak omdat zijn makelaar, Dejan Veljkovic, werd opgepakt in de zaak Propere Handen.

De hele zaak maakte nogal wat indruk op onze middenvelder. In Sport/Voetbalmagazine praat hij er voor het eerst over. “Of ik gedegouteerd ben? Dat niet. Geschrokken wél”, aldus Rits over het hele gedoe.

“In elke zakelijke tak – en dat is voetbal ook – gebeuren dingen die niet mogen en dat is hier ook zo. Ik ben inmiddels al gecontacteerd door andere makelaars, ja. Op zich is daar niks mis mee. De ene zijn dood is de ander zijn brood. Klink ik cynisch? Ik had gewoon verwacht dat dat zou gebeuren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws