Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Martinez legt keuze voor debutant Mechele uit

Brandon Mechele (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Bondscoach Roberto Martinez heeft ervoor gekozen om Brandon Mechele op te roepen voor de Belgische nationale ploeg. Voor de verdediger van Club Brugge is het zijn debuut bij de Rode Duivels.

Mechele klopt al een tijdje aan de deur van de Rode Duivels door zijn goede prestaties bij Blauw-Zwart. Met de blessure van Jan Vertonghen zag Martinez zijn kans schoon om enkele nieuwe jongens te testen.

“Nu is het moment om andere centrale verdedigers uit te testen. Brandon is er daar één van. Zijn selectie is niet alleen gebaseerd op zijn uitstekende prestatie in de Champions League, maar ook op zijn niveau van de laatste maanden. De voorbije zestien maanden is hij enorm geëvolueerd”, aldus Martinez op een persconferentie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws