Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert vreest geen herhaling van horrorscenario in Champions League

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge blijft na twee speeldagen in de Champions League achter met nul op zes. Daarbij moet wel gezegd worden dat Club met Borussia Dortmund en Atletico Madrid twee sterke tegenstanders trof en desondanks goede prestaties afleverde. Vincent Mannaert vreest dan ook geen herhaling van het horrorscenario van twee jaar geleden.

Club verloor toen al zijn wedstrijden in een groep met Leicester City, FC Porto en FC Kopenhagen. “Ik denk dat we een goede evolutie hebben doorgemaakt de voorbije jaren. We hebben geprobeerd om het team sterker te maken en ik denk dat we een groep hebben die in staat is om punten te pakken”, maakt de manager van Club zich echter sterk bij Sporza.

“We hebben na twee wedstrijden nul punten, maar we hebben toch een stap in de goede richting gezet. Nu komen er twee belangrijke wedstrijden tegen Monaco aan. We gaan moeten bewijzen dat we het verdienen om ook na Nieuwjaar Europees actief te blijven. Borussia Dortmund en Atletico Madrid zijn duidelijk een maatje te groot voor ons en kennelijk ook voor Monaco. We gaan onder elkaar moeten uitmaken wie derde zal worden in deze groep.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws