Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert schat de kansen van Club Brugge tegen Atletico Madrid in

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge stapte vandaag op het vliegtuig naar Madrid, waar het woensdag zijn tweede wedstrijd in de Champions League speelt, tegen Atletico. Er staat Club in het Wanda Metropolitana wellicht een bijzonder zware avond te wachten.

“Dit wordt de moeilijkste verplaatsing. Atletico is de absolute top met een heel sterke thuisreputatie”, beseft Vincent Mannaert ook al te goed bij Sporza. “Atletico Madrid is een absolute topploeg. Ze hebben de voorbije jaren getoond dat ze heel dicht bij het niveau van Barcelona, Real en anderen zitten.”

Maar desondanks is er ook geloof bij Mannaert. “Er valt altijd iets te rapen in voetbal. Dat is het mooie. We hebben het tegenovergestelde meegemaakt in de beker op Deinze. Als Deinze het kan tegen Club Brugge, dan bestaat er altijd een kans dat Club Brugge het ook kan op verplaatsing bij Atletico. Daar moeten we vol voor gaan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws