Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert maakt balans op van seizoen Club Brugge: “Remember Deinze”

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge pakte vorig seizoen verdiend de titel, maar het seizoen daarna is vaak moeilijker. Daar is tot dusver echter niets van te merken, want Club blijft uitstekend presteren. Vincent Mannaert kan dus tevreden zijn.

“We trekken het elan door van vorig seizoen en dat is positief. In de competitie heb je nog maar 1 keer gelijkgespeeld en de rest gewonnen. Dan weet je dat het goed zit. Dat is wat ons betreft de voornaamste conclusie”, vertelt de manager aan Sporza.

Enkel de uitschakeling in de beker was een domper. “Al zal het nog altijd pikken als dat bekermidweekvoetbal eraankomt. Maar het was goed dat we in de derby de draad weer hebben kunnen oppikken. Dat is nodig geweest om met een positief gevoel naar Madrid te gaan.”

In zekere zin was het zelfs goed voor Club dat ze sneuvelden in Deinze. “De bekerexit was een goeie les: na de 0-4-zege op Gent ga je met de billen bloot in Deinze. Dat zet je met de voeten op de grond en dat moeten we meenemen naar de rest van het seizoen. Bij Leeds United hangt er een bordje “Remember Lierse”, bij ons is het “Remember Deinze””

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws