Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Letica is geen nieuwe Kalinic’: “Hij is teveel met zichzelf bezig”

Karlo Letica kent een moeilijke periode bij Club Brugge. De Kroaat wordt gezien als een groot keeperstalent, maar de sluitpost krijgt veel kritiek te verduren.

Analist Wim De Coninck vertelt tegenover VISTA! dat Letica geen nieuwe Lovre Kalinic is. “Hij is geen nieuwe Kalinic. De lengte lijkt een voordeel, maar Letica gebruikt die lengte niet. Kalinic komt uit zijn doel en plukt alle ballen. Letica is nog te veel met zichzelf bezig”, vindt de voormalige doelman.

Letica moet op de bank belanden, vindt de analist. “Alles wordt nu met een vergrootglas bekeken – hij kan niks meer goed doen. Eigenlijk moet je hem nu op de bank zetten, om hem te beschermen. Of je dan Horvath moet brengen, is iets anders.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws