Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko wil stappen ondernemen: ‘Ik kom terug en ik sla ook terug’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge-coach Ivan Leko werd woensdag meegenomen voor verhoor. De Kroaat zat uiteindelijk 36 uur vast.

De Kroaat wil samen met zijn advocaat Walter Van Steenbrugge daarom stappen ondernemen. “Ivan Leko heeft wel heel wat imagoschade opgelopen. De nationale en internationale pers heeft hem betrokken bij fraude en matchfixing. Maar daar is totaal niks van aan”, vertelt Van Steenbrugge aan Terzake.

Leko is ook duidelijk geweest tegen zijn advocaat. “Ivan Leko heeft gezegd: ‘Ik kom terug en ik sla ook terug.’ Iemand op zo’n manier aanpakken, mag niet ongestraft blijven. We zullen ons daarover beraden”, aldus Van Steenbrugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws