Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko trekt lessen uit CL: ‘Dat moeten we zondag nastreven’

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge speelde afgelopen woensdag in de Champions League tegen Atlético Madrid. Zondag staat al de kraker tegen Standard Luik op het programma.

Blauw-Zwart heeft een overvol schema en speelt veel wedstrijden op korte tijd. Coach Ivan Leko wil echter niet rouleren. “De besten moeten spelen. Dat betekent zij die 100% fit zijn en mentaal klaar zijn. We moeten op onze top zijn, scherp trainen en focus houden om resultaten te halen”, wordt de Kroaat geciteerd op de clubwebsite.

Leko vindt dat de ervaring van in de Champions League moet worden meegenomen naar de topper tegen Standard. “We kunnen na Madrid besluiten dat we een goede ploeg zijn, maar dat we in alle details perfect moeten zijn om op het niveau van Atlético te kunnen strijden. Da’s een les om mee te nemen en te groeien, iets dat we zondag al moeten nastreven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws