Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko spreekt zich uit over enorm dure misser van Openda

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge moest woensdagavond vrede nemen met een gelijkspel tegen AS Monaco. Zuur, want blauw-zwart kreeg voldoende kansen om de overwinning naar zich toe te trekken. Zo miste invaller Loïs Openda in de absolute slotfase nog een serieuze kans op de 2-1.

Openda mikte het leer van dichtbij naast de verkeerde kant van de paal en zo bleef het uiteindelijk bij 1-1. Niemand kon geloven dat onze jonge spits niet tot scoren kwam, ook trainer Ivan Leko niet.

“Het is inderdaad al de tweede keer dat hij een grote kans mist”, zegt Leko op de website van Club Brugge. “Maar hij is een beloftevolle spits en moet groeien. Ik ben niet kwaad op hem. Al is het uiteraard wel enorm jammer, want zo’n kans is moeilijker om te missen dan om te scoren.“

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws