Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko reageert voor het eerst op alle commotie

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge-coach Ivan Leko werd afgelopen dagen verhoord in verband met illegale praktijken. De Kroaat was vandaag terug aanwezig op de training van Blauw-Zwart.

Daar gaf Leko na afloop ook een reactie aan de aanwezige pers. “Ik heb net twee dagen in de gevangenis gezeten, dat was heel zwaar voor mij. Ik heb nog geen idee hoe mijn reputatie als voetbalcoach hier onder geleden heeft, dat zal nog moeten blijken.”

“Of ik zelf een klacht ga indienen? Ik heb daarover nog geen beslissing genomen. Eén ding is zeker, ik zal terugvechten. Met de steun van mijn familie, mijn vriendin, mijn club en de supporters”, wordt Leko geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Voor de training werd Leko onthaald op applaus van de thuisaanhang. De supporters van Club Brugge blijven geloven in hun trainer en kwamen massaal opdagen. Ook de club zelf sprak al zijn vertrouwen uit over Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws