Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko reageert na nederlaag tegen Standard

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge heeft met 3-1 verloren op Standard. Coach Ivan Leko heeft na afloop gereageerd.

Leko geeft toe dat Standard verdiend gewonnen heeft. “Op basis van 90 minuten is het een verdiende overwinning voor Standard. In de tweede helft hadden we wel even de controle over de wedstrijd, maar over 90 minuten gezien was dat te weinig. Het verschil zat in de energie en de intensiteit”, wordt Leko geciteerd door Sporza.

“Wij wonnen te weinig duels, terwijl je weet dat je in Luik als collectief agressief moet zijn. Dat was in de tweede helft iets beter, maar ik ben toch teleurgesteld. Maar goed, we halen 25 op 30 in onze eerste tien wedstrijden, dus we hebben al getoond dat we zeker niet slecht zijn”, aldus Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws