Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko over speeldag 11: “Dat bemoeilijkt het wel”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge neemt het vrijdagavond op tegen Waasland-Beveren in het Jan Breydelstadion. Coach Ivan Leko heeft een persconferentie gegeven voor speeldag 11 in de Jupiler Pro League.

Leko wil een beter Club Brugge zien dan tegen Standard. “Onze laatste wedstrijd (tegen Standard) was niet onze beste, dus willen we morgen absoluut opnieuw in de ‘winning mood’ komen, met goed voetbal en veel grinta. Ik ben blij met wat ik op training gezien heb, iedereen is scherp en wil opnieuw aanknopen met een overwinning.”

Ook heeft Leko het over de interlandperiode gehad. “Dat we 2 weken zonder onze internationals zaten is een dubbel verhaal. Langs de ene kant is het mooi, zeker voor jongens als Danjuma en Mechele, maar langs de andere kant bemoeilijkt het de voorbereiding wel. Nu goed, da’s zo voor alle topclubs in België, we accepteren die situatie”, aldus de Kroaat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws