Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko lijkt te wijzigen: “Niet noodzakelijk dezelfde namen als tegen Dortmund”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Club Brugge was in zijn eerste wedstrijd in de Champions League tegen Borussia Dortmund dicht bij een verdient punt, maar ging in de slotfase nog ten onder. Tegen Atletico Madrid krijgt het woensdag een nieuwe kans, maar dat belooft een nog moeilijkere opdracht te worden.

“Het is al fantastisch dat we hier als Club Brugge mogen spelen”, beseft Ivan Leko op zijn persconferentie. “We hebben een goeie analyse gemaakt van Atlético. Dat was niet moeilijk want iedereen kent de ploeg. Ze kunnen op resultaat spelen als de beste. Maar we gaan op onze manier resultaat proberen te halen, wetende dat Atlético de absolute favoriet is. De wedstrijd tegen Dortmund heeft laten zien wat we kunnen op dit niveau.”

En mogelijk gaat Leko ook zijn elftal aanpassen. “Alle spelers die zijn meegereisd zijn fit. Ik kies morgen de sterkst mogelijke ploeg. Niet noodzakelijk dezelfde namen als die het tegen Dortmund zo goed hebben gedaan. De zwakte van Atlético? Als Real Madrid niet kan scoren tegen Atlético weet je genoeg. Maar ik geloof dat we met bal gaatjes kunnen vinden tegen een 4-4-2. Eén tegen één kunnen we het niet halen van Atlético, maar elf tegen elf wel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws