Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leko komt niet opdagen op training, huiszoeking aan de gang bij Club’

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Er lijkt vandaag een bommetje te ontploffen in de Belgische voetbalwereld. Het parket voert een onderzoek naar mogelijke witwaspraktijken en zelfs matchfixing. Ook bij Club Brugge laat het onderzoek zich voelen.

Alles begon met de arrestatie van spelersmakelaar Mogi Bayat woensdagochtend. Bayat is de machtigste makelaar van België en deed ook regelmatig zaken met Club. Sporza meldt dat er ondertussen ook huiszoekingen aan de gang zijn bij Club én ook bij Anderlecht, waar Bayat jarenlang huismakelaar was.

Daarnaast kwam ook Ivan Leko niet opdagen op training. Volgens L’Echo werd onze coach opgepakt voor verhoor, net als gewezen Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck en scheidsrechters Bart Vertenten en Sebastien Delferrière.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws