Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko: “Het was moeilijk voor hem om in ons systeem te functioneren”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge nam in de zomer afscheid van een aantal spelers, om uiteenlopende redenen. Spelers als Diaby en Limbombe wilden een stap hogerop zetten na een sterk seizoen, terwijl anderen meer speelminuten wilden. Daarom trok Lior Refaelov bijvoorbeeld naar Antwerp.

De Israëliër doet het tegenwoordig uitstekend op de Bosuil. “Ik ben niet verrast door zijn goede prestaties bij ­Antwerp, want Rafa is een zeer goede voetballer”, stelt Ivan Leko in Gazet van Antwerpen.

“Het is ook een goede kerel om mee te werken. Alleen was het voor een type als hem moeilijk om in ons systeem te functioneren. Maar ik ben blij dat ik hem opnieuw kan zien genieten. Ik ga ervan uit dat we hem tegen zullen komen in Play-off 1.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws