Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko heeft beslist: ‘Hij wordt de vervanger van Vossen’

Jelle Vossen applaus (Club Brugge - AZ)

Jelle Vossen viel vrijdagavond tijdens Club Brugge-Waasland-Beveren geblesseerd uit. Zondag werd duidelijk dat de aanvaller zo’n drie maanden in de lappenmand zal liggen. Een ferme domper voor Vossen – en bij uitbreiding heel de blauw-zwarte familie.

Toch blijven ze bij Club niet bij de pakken zitten. Ivan Leko zal snel een oplossing moeten verzinnen om de afwezigheid van Vossen op te vangen. Volgens Het Laatste Nieuws wordt Kaveh Rezaei in eerste instantie gezien als dé vervanger van Vossen.

De Iraniër werd in de zomer voor 5 miljoen euro overgenomen van Sporting Charleroi, maar kon nog geen potten breken. Rezaei sukkelde zelf met blessureleed, maar is nu opnieuw fit. De komende maanden moet hij bewijzen waarom Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert veel geld voor hem neertelden.

Nog vier opties

Verder beschikt Leko met Wesley Moraes, Emmanuel Dennis, Siebe Schrijvers en Loïs Openda over nog enkele spelers die in de aanval uit de voeten kunnen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws