Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko geeft uitleg bij blessures Vossen en Danjuma

Jelle Vossen interview (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge leed vrijdagavond tegen Waasland-Beveren opnieuw puntenverlies en kwam bovendien niet zonder kleerscheuren uit de strijd. Net nu Ivan Leko kon vaststellen dat de ziekenboeg leeg was, vielen opnieuw twee spelers uit.

Arnaut Danjuma moest aan de rust vervangen worden, Jelle Vossen werd tien minuten voor tijd van het veld gedragen op een draagberrie. “Danjuma had na de voorbije interlands last aan de enkel. Er was vooraf al twijfel of hij zou kunnen spelen, maar hij geraakte uiteindelijk toch speelklaar. Tijdens de eerste helft kreeg hij opnieuw last, waardoor hij na de rust niet meer verder kon”, legt Ivan Leko uit op de clubwebsite.

Over de blessure van Vossen is nog minder duidelijkheid. “De knie van Jelle is geraakt, dus het is nu afwachten hoe erg het is”, aldus Leko. Ruud Vormer en Hans Vanaken vrezen alvast het ergste. “We hoorden hem luid schreeuwen. Ik vrees dat het redelijk erg is”, klinkt het bij hen in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws