Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leko en Club Brugge grijpen stevig in na nieuw puntenverlies’

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge kon zaterdag al voor de vijfde keer op rij niet winnen. Op Stayen raakte het niet verder dan een 2-2 tegen STVV. De antiheld daarbij was doelman Karlo Letica, die blunderde bij het eerste tegendoelpunt. Het krediet van de jonge Kroaat lijkt bijna op.

Heel wat fans hebben het gehad met hem en ook Ivan Leko was zaterdagavond zeer scherp. “Karlo is een toptalent dat de volgende jaren misschien bij Chelsea of Tottenham terechtkomt. Maar hij is hier gekomen om punten te pakken. En de realiteit is dat hij dat in vijftien wedstrijden – de Champions League inbegrepen – nog niet heeft gedaan”, verklaarde hij.

Er zou dan ook ingegrepen worden, want volgens Het Laatste Nieuws staat dinsdag tegen KV Oostende meer dan waarschijnlijk Ethan Horvath onder de lat. Maar ook dat is geen ideale oplossing, want Leko ziet het ook niet echt zitten in de Amerikaan. Het Nieuwsblad meent dan ook dat Club in januari alweer zal uitkijken naar een nieuwe keeper.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws