Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko duikt in underdogrol: “Monaco is Europees beter dan Club”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge staat woensdag voor zijn derde wedstrijd in de Champions League dit seizoen, want dan komt AS Monaco op bezoek. De Franse topclub gaat door een diep dal met een voorlaatste plaats in de competitie en dus wordt Club alsmaar vaker naar voor geschoven als favoriet.

Maar daar wil Ivan Leko niet van weten. “Monaco is een ploeg met individuele kwaliteiten, met een nieuwe coach, die op Europees vlak beter is dan Club”, stelt hij immers op zijn persconferentie dinsdag. “Morgen zullen we spelen met respect naar de tegenstander, maar vooral met het geloof in ons eigen kunnen.”

“Monaco onder Jardim of onder Henry is een ander verhaal, maar dat mag geen rol spelen. De basis van ons succes is onze prestatie, ons voetbal dat we moeten brengen op de mat.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws