Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko: “Dit is een wake-upcall voor ons”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge heeft op de tiende speeldag zijn eerste nederlaag in de competitie geleden, want Standard was met 3-1 te sterk. Ivan Leko was bijzonder ontgoocheld door het verlies en was scherp voor zijn spelers.

“Mensen denken soms dat ik een autist ben, maar niemand kent mijn ploeg beter dan ik. Kijk, we hebben drie fantastische kwaliteiten. Ten eerste: onze fysiek – waaronder ik het tempo reken dat we kunnen ontwikkelen en onze intensiteit. Ten tweede: ons voetbal – na vijftien maanden weet iedereen goed hoe we willen spelen. En ten derde: onze teamspirit”, legt hij uit aan Het Laatste Nieuws.

“Als al die zaken aanwezig zijn, zijn we goed tot heel goed. Máár… Speculeren we op een actie, is er niet genoeg ‘fire’, energie of lopen we minder, dan zijn we een gewone ploeg. Dit is een beetje een wake-upcall voor ons. Ik voelde al iets vóór de wedstrijd… Dat maakt me een beetje triestig.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws