Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko bijzonder scherp voor spelers: “We moeten ons afvragen wat het voetbal is van Club”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge heeft ook na de interlandbreak zijn eerste wedstrijd niet kunnen winnen. Het kwam in eigen huis tegen Waasland-Beveren niet verder dan een teleurstellende 1-1. Dat was voor Ivan Leko een grote ontgoocheling en de coach was achteraf dan ook scherp.

“Het was na de gebeurtenissen van vorige week extra pijnlijk om punten te verliezen. Daarom overheerst nu vooral teleurstelling en frustratie. De supporters stonden 95 minuten lang achter het team, maar we hebben hen helaas niet kunnen belonen”, reageert Leko op de website van Club.

“We moeten nu terug naar de basis en ons afvragen wat het voetbal is van Club Brugge. Ik heb het gevoel dat de spirit momenteel niet op het niveau is van de machine die we gedurende lange tijd waren. Mentaliteit en karakter zijn erg belangrijke factoren, meer nog dan technische kwaliteiten. Tegen Atlético en in Luik tegen Standard verliezen kan gebeuren, maar vandaag was duidelijk dat Club iets miste. Vanaf morgen moeten we opnieuw met de borst vooruit en zo snel mogelijk oplossingen proberen te vinden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws