Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko analyseert: “8 à 9 op niveau van het goeie Club Brugge”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Club Brugge won moeiteloos met 4-0 van KV Oostende. Coach Ivan Leko analyseerde na afloop de wedstrijd.

“Dit was een hele goeie wedstrijd van Club. Vanaf de eerste tot de laatste minuut waren we dominant en gevaarlijk. Na die iets mindere periode hadden we een goeie wedstrijd en zege nodig. Dat is vandaag gebeurd”, wordt de Kroaat geciteerd door Sporza.

De oefenmeester zag de meeste spelers terug op het gewenste niveau presteren. “Ik zag progressie tegenover de match van zaterdag bij STVV. Daar waren 5 à 6 spelers op het niveau van Club, vandaag 8 à 9 op het niveau van het goeie Club”, aldus Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws