Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Laat Leko Horvath tegen Genk starten? “Ik ben blij met wat ik gezien heb”

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

Club Brugge heeft zonder problemen de drie punten gepakt tegen KV Oostende. Volgende speeldag moet Blauw-Zwart naar leider KRC Genk.

Karlo Letica zat niet in de selectie tegen KV Oostende. Ethan Horvath kreeg zo weer zijn kans onder de lat bij Club Brugge. Coach Ivan Leko was tevreden over de sluitpost en hintte naar een basisplaats in de topper tegen Genk.

“Of hij zaterdag speelt? Dat zullen we nog wel zien. Ik ben blij met wat ik gezien heb. Hij had enkele situaties waar hij goed moest reageren. Dat is altijd goed voor het vertrouwen, zeker in onze situatie”, aldus Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws