Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Krijgt Vanaken een nieuwe rol tegen Atlético?

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

Hans Vanaken is één van de absolute sterkhouders bij Club Brugge. De middenvelder is een belangrijke pion in de plannen van coach Ivan Leko.

Het Nieuwsblad meldt dat Vanaken in Spanje een nieuwe opdracht krijgt. ‘Ruimte tussen de linies bij Atletico is er bijna niet. Vormer en vooral spelmaker Vanaken duiken nochtans graag in die zone op. Het risico is dat Vanaken daar weinig kan forceren. De pressing van Atlético komt van alle kanten in die zone.’

Vanaken zal zich dus moeten aanpassen naar een nieuwe rol op het middenveld.’ Op de flank spelen of uitzakken naar de positie van controlerende middenvelder? Dan is Griezmann gedwongen om hem mee te dekken en kan Vanaken normaliter meer Bruggelingen bedienen.’

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws