Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kamp Leko praat met belastingsdienst: “Leko had recht op dat geld”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Club Brugge-coach Ivan Leko en zijn advocaat Walter Van Steenbrugge doen alle moeite van de wereld om de naam van de Kroaat te zuiveren.

Volgens Van Steenbrugge praten ze met de belastingsdienst om alles op te klaren. “Het was geld waar Leko recht op had en dat moet fiscaal nagekeken worden. In het hoofd van mijn cliënt ging het duidelijk om nettobedragen. Dat was zo afgesproken. We hebben contact met de belastingsdienst om te kijken of daar nog iets moet bijbetaald worden.”

“Het zou dus over achterstallige belastingen kunnen gaan. Ik heb de belastingsaangiften gezien. De persoon die dat voor Leko deed, heeft dat op een intentioneel juiste manier gedaan. Als er iets geregulariseerd moet worden, zullen we dat doen”, wordt Van Steenbrugge geciteerd door Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws