Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Joos vergelijkt Verhaeghe met Coucke: “Bij zichzelf te rade gaan”

Filip Joos (analist)

Filip Joos liet zich uit over Bart Verhaeghe in De Ochtend van Radio 1. De analist vindt het niet kunnen dat Verhaeghe zowel actief is bij Club Brugge én bij de Voetbalbond.

“Wat ik goed vind, is dat Coucke zei dat hij zou aftreden bij de Profliga. Hij beseft dat dat niet kan, die dubbele rol bij de profliga én Anderlecht. Ik denk dat Bart Verhaeghe (ondervoorzitter bij de KBVB, red) ook bij zichzelf te rade moet gaan.”

“Kan hij aanblijven bij Club Brugge én de Voetbalbond? Hebben zij het moreel gezag, aangezien ze per definitie supporter zijn van een voetbalploeg? Hebben ze het moreel gezag om die volledige organisatie te leiden? Dat is een vraag voor allebei”, aldus Joos.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws