Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Henry zwáár onder de indruk van Club Brugge-speler: “Hij is een topper”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge en AS Monaco speelden woensdagavond 1-1 gelijk. Een overwinning zat er zeker en vast in voor blauw-zwart, maar het mocht niet zijn. Na afloop van de match sprak kersvers Monaco-coach Thierry Henry zijn bewondering uit voor Club én één speler in het bijzonder.

“Hans Vanaken is een heel intelligente speler”, vertelde Henry aan Het Nieuwsblad. “Hij ziet en vindt gemakkelijk de ruimtes. Ik probeer als trainer altijd zulke spelers op te vangen, maar bij de goal loopt hij slim van zijn verdediger weg en heeft hij al meteen gezien hoe hij Wesley kan bereiken.”

“De kwaliteit van zijn pass, dribbel en schot kende ik al van bij de nationale ploeg”, voegde Henry er nog aan toe. Vanaken kreeg van de UEFA de bekroning van Man van de Match. “Ik spreek me er niet over uit of het verdiend was of niet, maar hij is zeker een topper”, besloot Henry.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws