Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gumienny zet fans van Club Brugge op hun plaats

Wesley Moraes blessure (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is zijn ongeslagen status in de Jupiler Pro League kwijt na een 3-1-nederlaag op Standard. Er heerste bij de fans van Club achteraf wel wat onvrede, want velen vonden dat er bij de 1-0 een duidelijke overtreding op Wesley gemaakt werd.

Zij vonden dat de VAR daar had moeten ingrijpen, maar gewezen scheidsrechter Serge Gumienny is het niet met hen eens. “Er was ook wat te doen rond die vermeende fout op Wesley, waaruit Carcela kon scoren. Ik vind dat Vertenten daar de juiste beslissing nam”, stelt hij in Het Belang van Limburg.

“Voetbal blijft een contactsport en Wesley sprong zelf omhoog om een overtreding mee te krijgen. Dan wek je zelf argwaan en moet je niet vreemd opkijken dat de ref laat doorspelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws