Felle kritiek op Letica: “Hij keept niet overtuigend”

Club Brugge pakte woensdagavond een punt tegen AS Monaco, maar daags na het 1-1-gelijkspel is er toch wat te doen om het doelpunt dat blauw-zwart slikte. De defensie van Club, inclusief doelman Karlo Letica, zag er volgens Marc Degryse niet al te best uit.

“Club Brugge was toch wel erg kwetsbaar op de tegenaanval”, merkt Degryse op in Het Laatste Nieuws. “Monaco kon maar een keer of vijf counteren, maar één keer was dat dodelijk en een tweede keer bijna.”

“De tegengoal begon met balverlies bij Rezaei. Golovin mocht daarbij zomaar 60 meter opkomen met de bal. Vanaken kon niet recupereren, Denswil dekte te veel aan de buitenkant. Golovin stuurde de bal in de rug van Mechele, die te gemakkelijk gepakt werd.”

Degryse: “Letica zag er twee keer niet goed uit”

Ook Letica krijgt een veeg uit de pan van Degryse. “Als je ziet dat Letica bij die tegengoal ook nog eens niet overtuigend keept, is dat alles samen heel wat. Letica zag er trouwens twee keer niet goed uit. De goal slikt hij net als uit bij Atlético vanuit een scherpe hoek. Daarna komt hij nog eens slecht uit, weer op Sylla.”

“Bij die tweede fase mocht Sylla wéér helemaal door het middenveld wandelen. De bal gaat wéér in de rug van Mechele, Letica heeft wéér een slechte timing”, besluit de analist.

Populair Deze Week

‘Belgische topper van KV Mechelen in het vizier bij Club Brugge’

Er is heel wat interesse van zowel clubs uit binnen- als buitenland voor een talent van KV Mechelen. Aster...

Club Brugge ziet toptalent vertrekken

Club Brugge verliest Abdoul Karim Camara. Hij speelt volgend seizoen voor het Duitse Hoffenheim. Abdoul Karim Camara kreeg zijn...

“Fake nieuws over nieuwe stadion van Club Brugge”

Er wordt volgens Club Brugge fake nieuws verspreid over het nieuwe stadion van blauwzwart. Dat zou gebeuren via de...

Grijpt Club Brugge naast transferdoelwit? “Hij wil in Italië spelen”

Adolfo Gaich wordt al een tijdje nadrukkelijk in verband gebracht met Club Brugge. De Argentijnse aanvaller zou echter liever naar Italië verkassen...

‘Doelman wellicht nog een jaartje langer weg van blauwzwart’

Blauwzwart leende doelman Guillaume Hubert uit aan Cercle Brugge en zal dat wellicht ook volgend seizoen doen. Cercle Brugge...
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen
32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg