Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Einde van de soap: Wesley is niet geschorst

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

De soap is eindelijk ten einde. De schorsingskwestie van Wesley Moraes van Club Brugge en Mehdi Carcela van Standard bleef maar aanslepen. De Geschillencommissie in hoger beroep heeft nu een definitief vonnis uitgesproken.

‘De Beroepsgeschillencommissie sprak zich vandaag uit over het dossier dat door de Evocatiecommissie werd doorgestuurd om de mogelijkheid te analyseren om de oude indicatieve tabel te gebruiken.’

‘Deze stelde vast dat een dergelijke toepassing reglementair niet mogelijk is en gaf dus geen sanctie aan onze speler die bijgevolg niet geschorst zal zijn’, liet Standard op zijn officiële website weten.

Dat nieuws geldt ook voor Wesley, want de Belgische Voetbalbond heeft ook bevestigd dat de Braziliaan geen schorsing zal krijgen. Club Brugge kan dus gewoon over de spits beschikken tegen Waasland-Beveren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws