Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Eerste mogelijke opvolger voor Leko wordt al genoemd’

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

Ivan Leko is weer op vrije voeten. De trainer van Club werd donderdagmiddag voor de onderzoeksrechter geleid en daarna in vrijheid gesteld. Meer duidelijk is er echter nog niet, het blijft dus afwachten of er de trainer iets ten laste gelegd zal worden en wat daarvan precies de gevolgen zullen zijn.

Ondertussen speculeert de buitenwereld wel al druk over een mogelijk ontslag van onze trainer en de eerste naam van een mogelijke opvolger valt al. Zo klinkt het in verschillende Italiaanse media dat Jaap Stam in beeld zou komen als Leko moet vertrekken bij Club Brugge.

De 46-jarige Nederlander bouwde vooral als beenharde verdediger een rijke carrière uit bij onder meer PSV, Manchester United, Lazio, AC Milan en Ajax. Als trainer was hij de voorbije jaren werkzaam bij de Engelse tweedeklasser Reading, waar hij in de lente vertrok na enkele tegenvallende resultaten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws