Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit is de reden voor de niet-selectie van Vormer

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Ruud Vormer werd niet geselecteerd voor de Nederlandse nationale ploeg. Naar verluidt was dat niet een beslissing van Ronaldo Koeman, maar van Vormer zelf.

Het Laatste Nieuws meldt dat middenvelder liever rust neemt. ‘Vormer kampt met lichte overbelasting en ziet de interlandbreak als een goed moment om het even rustiger aan te doen. De middenvelder bracht Koeman daarvan zelf op de hoogte.’

Arnaut Danjuma Groeneveld is wel geselecteerd voor Oranje. De vleugelspeler maakt de afgelopen weken het mooie weer bij Club Brugge en kan zijn debuut maken bij Oranje. Onze noorderburen nemen het eerst op tegen Duitsland, vervolgens staat de Derby der Lage Landen op het programma.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws