Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dirar in januari terug naar Club Brugge? “Het is niet uitgesloten”

Nabil Dirar (AS Monaco)

Nabil Dirar (32) maakte tussen 2008 en 2012 het mooie weer in het Jan Breydelstadion. De Marokkaanse dribbelaar groeide uit tot een publiekslieveling, maar verkaste na enkele mooie jaren naar AS Monaco. Ondertussen speelt Dirar bij de Turkse topclub Fenerbahçe, maar daar is hij overbodig geworden.

Bij Fenerbahçe zien ze geen toekomst meer in Dirar, die zelfs niet meer mag meetrainen met het eerste elftal. De flankspeler zou zomaar kunnen terugkeren naar Club Brugge. “De boodschap is duidelijk, hè”, stelt Dirars makelaar Fouad Ben Kouider in Het Nieuwsblad.

Transfer in januari?

“We zullen in januari zien of we een oplossing vinden voor Dirar. Een terugkeer naar België sluit ik niet uit, maar hij heeft bij Fenerbahçe wel een erg groot contract”, benadrukt Ben Kouider.

De manager verwacht dat de interesse alleen maar zal toenemen. “Aangezien Nabil jarenlang een belangrijke speler was bij Monaco zal er van overal wel interesse zijn. Toch is het jammer dat hij zich tegen Anderlecht niet nog eens kan tonen aan België. Aangezien hij in Brussel geboren is zou dat toch speciaal geweest zijn. Nu gaat hij de match vanuit Istanbul op tv volgen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws