Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse ziet Bruggeling uitblinken: “Hij toont ook Europees zijn klasse”

Marc Degryse (analist)

Club Brugge heeft nog altijd geen punten gepakt in de Champions League, maar het heeft wel telkens gestreden voor wat het waard was. Op het veld van Atletico Madrid hield het 70 minuten lang stand, maar dan ging het toch met 3-1 de boot in. Maar één Bruggeling wist zich wel in de kijker te spelen.

Arnaut Danjuma tekende in de eerste helft voor de gelijkmaker met een fenomenaal afstandsschot. “Danjuma heeft al naam gemaakt in de Belgische competitie, maar met zijn gelijkmaker in de eerste helft toont hij ook Europees zijn klasse. Het valt op dat hij ook op het allerhoogste niveau zijn ding blijft doen, onafhankelijk van de tegenstander. Volgens mij is dit toch zijn mooiste en beste goal die hij al voor Club gemaakt heeft”, oordeelt Marc Degryse in Het Laatste Nieuws.

“Voor een keer had hij wat vrijheid, hij legt de bal goed klaar, maar om dan nog zo scherp en tegen zo een goeie doelman de bal in doel te draaien is knap. Oblak is geen sukkelaar, in principe is die niet van die afstand te kloppen. Maar hij kon er echt niet bij. Dus sowieso is Danjuma wat de blikvanger met zo’n goal.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws