Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse velt oordeel over Club: “Daar zijn ze erg kwetsbaar”

Marc Degryse (analist) (2)

Club Brugge speelde 1-1 gelijk tegen AS Monaco in de Champions League. Analist Marc Degryse velt zijn oordeel na het gelijkspel van Blauw-Zwart.

Club Brugge is vooral te pakken op de tegenaanval, vindt Degryse tegenover Het Laatste Nieuws. “Club Brugge was toch wel erg kwetsbaar op de tegenaanval. Monaco kon maar een keer of vijf counteren, maar één keer was dat dodelijk en een tweede keer bijna. Als je als ploeg zo kwetsbaar bent op de tegenaanval, voel je wat schrik in de hele ploeg sluipen.”

“Dan heb je minder lef om te voetballen. Ook in de tweede helft waren er nog wat countertjes waar Monaco niet van wist te profiteren. Dat is te veel tegenover een ploeg die zelf in een diepe crisis zit. Het is te veel om te kunnen spreken van een stabiele Clubdefensie”, aldus Degryse.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws