Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Danjuma vertrekt met veel ambitie: “Ik wil geen eendagsvlieg zijn”

Club Brugge stuurt dezer dagen zijn zonen uit, want heel wat spelers van Blauw-Zwart vertrekken naar hun nationale ploeg. Ook Arnaut Danjuma hoort daarbij, want de flankspeler mag zich voor de eerste keer melden bij het grote Oranje.

Op het officiële kanaal van de Nederlandse nationale ploeg blikt hij vooruit op zijn eerste selectie. “Ik heb niet alleen met Ruud Vormer, maar ook met Stefano Denswil en Sofyan Amrabat over Oranje gesproken. Jammer genoeg is Ruud er niet bij. Hij heeft wat liesklachten. Het is voor mij een grote eer om hier te zijn. Ik hoop dat ik de kans krijg om het te bewijzen”, klinkt het.

“Ik hoop hier natuurlijk vaker te komen in plaats van eenmalig en wil geen eendagsvlieg zijn. Ik wil mezelf bewijzen. Hopelijk resulteert dat in dat ik vaker mag komen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws