Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Danjuma: “Toen ging ik wel even uit de bol”

Arnaut Danjuma beleeft mooie tijden sinds hij zijn contract bij Club Brugge tekende. De flankspeler groeide snel uit tot één van de revelaties bij Blauw-Zwart en mocht proeven van de Champions League. Onlangs werd hij ook voor het eerst opgenomen in de voorselectie voor het Nederlands nationaal elftal.

Deze maand kan hij tegen Duitsland of België mogelijk zijn debuut maken in Oranje. “Ik zat gewoon thuis op de bank toen ik het nieuws hoorde. Ik ben wel eventjes uit de bol gegaan”, vertelt Danjuma aan Het Nieuwsblad. “En natuurlijk heb ik meteen mijn familie en vrienden gebeld.”

“Het is echt een grote eer. Ik kijk ernaar uit om tot de definitieve selectie te behoren. Ik bekijk alles van dag tot dag, maar heb vertrouwen in mijn kwaliteiten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws