Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Danjuma schiet met heerlijke goal Gert Verheyen uit de geschiedenisboeken

Punten wist Club Brugge ook op het veld van Atletico Madrid niet te pakken, maar het wist in ieder geval één nul weg te vegen in het Wanda Metropolitana. In de 3-1-nederlaag scoorde het immers zijn eerste doelpunt in deze Champions League. En dat was meteen een pareltje.

Arnaut Danjuma toonde zijn kwaliteiten aan heel Europa met een knap afstandsschot dat in de verste hoek verdween. De Nederlander schiet zich zo ook in de Brugse geschiedenisboeken, weet statistiekenbureau Opta. Danjuma is immers de jongste speler ooit die voor Club een uitdoelpunt weet te scoren in de Champions League. Zijn voorganger was niemand minder dan Gert Verheyen, die in 1993 als 22-jarige scoorde op het veld van CSKA Moskou.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws