Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Danjuma krijgt lof bij basisdebuut: ‘Deze jongen heeft veel talent’

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Arnaut Danjuma Groeneveld kreeg het vertrouwen van bondscoach Ronald Koeman. De buitenspeler van Club Brugge stelde niet teleur en zorgde voor de gelijkmaker tegen de Rode Duivels.

“Koeman laat veel spelers debuteren. Maar ook spelers die veel talent hebben en net komen zien. En dat heeft deze jongen ook”, vindt Youri Mulder tegenover NOS over Danjuma. “Je merkt dat er eenheid en een positief gevoel in het elftal van Oranje zit”, besluit de analist.

Danjuma kwam ook al in het veld in de Nations League-wedstrijd tegen Duitsland. Oranje won met 3-0 en de smaakmaker van Blauw Zwart viel niet slecht in. Afgelopen zomer kwam Danjuma over van NEC en de Nederlander paste zich zonder problemen aan bij de landskampioen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws