Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Danjuma is topaanwinst van Club: “In Nederland balen ze”

Arnaut Danjuma Groeneveld maakte afgelopen zomer de overstap van het Nederlandse NEC naar Club Brugge. De buitenspeler lijkt een schot in de roos te zijn voor de landskampioen.

Cyriel Dessers kijkt uit naar de nieuwe spelers bij de Nederlandse ploeg. “Er komt een nieuwe lichting aan in Nederland. De goede prestaties van Ajax en PSV in de Champions League bewijzen dat”, begint Dessers tegenover Het Belang van Limburg.

Ook laat hij zich uit over de ontwikkeling van Danjuma. “En dan vergeet ik Arnaut Danjuma Groeneveld nog. In Nederland balen ze dat hij afgelopen zomer naar Club Brugge trok in plaats van naar een Nederlandse topclub.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws