Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom zette Leko kapitein Vormer op de bank tegen Oostende

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge won dinsdagavond overtuigend met 4-0 van KV Oostende. Opmerkelijk: onze aanvoerder, Ruud Vormer, moest de wedstrijd vanop de bank volgen. Ivan Leko had nogal verrassend  geen plaats in zijn elftal voor de Gouden Schoen. Al had Leko daar een goede reden voor…

Het Laatste Nieuws meldt dat Vormer rust kreeg van zijn trainer, maar dat ook het feit dat de middenvelder vier gele kaarten achter zijn naam heeft staan meespeelde in de beslissing van Leko. Als Vormer gisteren zijn vijfde gele kaart van het seizoen gepakt zou hebben, zou hij geschorst moeten toekijken tijdens de topper tegen KRC Genk.

Wat opmerkelijk is, is dat de laatste keer dat Vormer moest plaatsnemen in de dug-out al dateert van 11 februari, toen op het veld van Waasland-Beveren. Toen kampte de Nederlander met overbelasting en een vormdip. Tegen KVO mocht Vormer niet eens invallen. Dat was al geleden van… 31 januari 2016 tegen Lokeren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws