Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Cools blijft strijdvaardig: “Ik zal er alles aan doen om mijn positie te heroveren”

Dion Cools interview (Club Brugge - Gent)

Het was voor Ivan Leko dit seizoen lange tijd zoeken naar de juiste formule op de rechterflank. Vorig seizoen was Dion Cools er nochtans de vaste waarde, maar de jongste weken lijkt hij uit de gratie gevallen te zijn. De 21-jarige haalde zelfs een paar keer de selectie niet.

Cools is dan ook blij dat hij zich nu bij de nationale beloften mag melden. “Het is fijn om de komende twee weken eens iets aan mijn hoofd te hebben. Momenteel zit ik in een frustrerende situatie”, geeft hij toe in Het Laatste Nieuws.

“Nochtans weet ik dat ik het talent heb om op die positie te spelen. Kijk, de coach verwacht dat iedereen zich elke training voor 100 procent geeft. Ik doe dat, maar misschien krijgt hij een andere indruk. Ach, ik weet dat een situatie snel kan keren.”

Ondertussen mist Cools wel de topmatchen in de Champions League. “Frustrerend, want dat zijn de wedstrijden die je wil spelen. Maar er zijn nog altijd de terugmatchen, hé. Ik ga alles doen om mijn positie te heroveren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws