Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Concurrentie is groot voor Vossen: “Ik ben nog belangrijk”

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - Sint-Truiden)

Met de komst van Kaveh Rezaei is de concurrentiestrijd voor de spitspositie groot geworden. Wesley Moraes verkeert in vorm en Jelle Vossen dreigt naar de achtergrond te verdwijnen bij Club Brugge.

Vossen geeft tegenover La Capitale toe dat er veel concurrentie is. “Het is niet makkelijk. Maar de situatie kan rap veranderen. Daarom moet je altijd klaar zijn en alles geven als je de kans krijgt. Het beste voorbeeld kwam dit seizoen tegen Lokeren: na 20-25 minuten doet Rezaei teken naar de bank dat hij een trap heeft gekregen en moet ik me gaan opwarmen. Ik ben uiteindelijk pas ingevallen in de 88ste minuut – en ik was wat gefrustreerd – maar ik heb op strafschop het beslissende doelpunt gemaakt.”

De aanvaller wil Blauw-Zwart zeker niet verlaten. “Nee, ik heb in de zomer niet aan vertrekken gedacht. Ik ben hier nog belangrijk. Ik heb nog altijd het gevoel dat ik iets kan betekenen in de titelstrijd. Dat heb ik vorig seizoen getoond door tegen Charleroi en Standard doelpunten te scoren die vitaal waren in het behalen van de titel”, aldus Vossen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws