Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club-speler zonder rijbewijs voor de rechter’

Sfeer bij Club Brugge op de laatste training voor de match tegen Genk

Loïs Openda moest vrijdagochtend bij de Brugse politierechter komen. Het talent reed zonder rijbewijs. 

Het Nieuwsblad meldt dat op 22 april Openda zonder rijbewijs reed. “Hij had zijn theoretisch examen al afgelegd maar had inderdaad nog geen rijbewijs. Hij had een wagen van Club Brugge, maar zijn moeder reed daarmee.”

“Die bewuste dag was ze naar een trouwfeest en nam haar zoon de wagen zonder dat ze het wist”, zegt advocaat Walter Vansteenbrugge. Openda krijgt een geldboete van 1.760 euro, waarvan de helft met uitstel. Ook krijgt hij een maand rijverbod.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws