Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club speelt gelijk tegen Waasland-Beveren

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Voor de wedstrijd kreeg coach Ivan Leko veel steun van het thuispubliek. De Kroaat was onder de indruk en was duidelijk geëmotioneerd. Zijn ploeg had het echter moeilijk met Waasland-Beveren en bleef steken op een gelijkspel.

Leko koos er voor om Wesley Moraes op de bank te laten en het vertrouwen voorin aan Kaveh Rezaei en Jelle Vossen te geven. In de eerste helft kregen beide ploegen kansen. Een doelpunt viel er echter niet. Yannick Ferrera had een goede organisatie staan tegen de landskampioen. Gelukkig vielen er in de tweede helft wel doelpunten.

Hans Vanaken opende de score voor de thuisploeg. De middenvelder schoof de bal onder doelman Roef tegen de netten. Vijf minuten later stond de stand alweer gelijk. De Griek Vellios scoorde uit het niets op voorzet van Ampomah. De assistgever was ook de gevaarlijkste man voor de uitploeg. Even later dwarrelde zijn schot op de dwarsligger.

De laatste vijf minuten moest Club Brugge ook verder met tien man. Vossen moest het veld verlaten nadat hij een knieblessure opliep en Leko had zijn drie wissels al opgebruikt. De eindstand bleef steken op een 1-1 gelijkspel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws